fbpx

Styrk fællesskabet på jeres skole

Hvis der skal lidt mere til

Se muligheder for tilkøb

Udover det som vores sponsorkoncept tilbyder, er det mulighed for ekstra tilkøb, hvis der er behov for flere funktionaliteter eller en større bane. 

Kontakt os for en prisforespørgsel.

Ekstra bandelængder - (1 stk på hver side)

1 stk. lille bande – Længde: 128 cm

1 stk. stor bande – Længde: 260 cm

Basketballkurv - Hærværkssikret

Produceret i hærværkssikret galvaniseret stål

Minipode mål

Mindre mål, som sættes i langs bander. På de almindelige baner er det muligt at få 2 minipode mål og ved de større baner kan der fås op til 4 minipode mål.

Andet

Ring og spørg på 44 14 44 17

Ikke overbevist endnu? Se nogen af vores kunders udtalelser

"

Fantastisk, når vores lokale erhvervsdrivende er med til at lave nogle fede ting til børn og unge i Risskov! Stor tak til Per Holmberg og Michael Svanholm og deres virksomhed AktivFrikvarter.dk for fantastisk samarbejde - uden jer var vi ikke kommet i mål.

"

Jeg tænkte at det ville bliver vanskeligere og med mere arbejde til undertegnede end det endte med. AktivFrikvarter tog teten fra start og det blev ved sådan. God kommunikation, styr på aftaler, fuld kontrol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I levere en gratis multibane?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle - store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan - det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.