fbpx

Få en hyggelig bålhytte, hvor elever kan samles

En gratis bålhytte er en utrolig god måde at skabe en hyggelig plads, hvor elever kan samles i naturen. Med sådan en i nærheden er nemt at lave små udflugter og tænde op for bålet som gøres klar, mens eleverne eksempelvis laver opgaver biologiopgaver i området.

Læs mere om en gratis bålhytteKontakt os

KONCEPTET ER ENKELT

Sådan sikrer vi jer en gratis bålhytte

Udover at være god for skolen, kan en bålhytte også være god for hele lokalområdet. Den kan bruges hvis forældre fra skolen gerne vil mødes med deres børn i trygge rammer og skabe en hyggelig aften. Derfor inviterer vi det lokale erhvervsliv med til at støtte op om en ny bålhytte, hvor de til gengæld får en sponsorplads. Vi står for kontakten med virksomhederne og huser grafikere til at håndtere deres sponsorplads, så I skal blot tænke på banens placering – resten klarer vi.

Produceret i Danmark

Godt for trivsel og fællesskab

Vi tager os af finansieringen

Dansk produceret & et godt tiltag

Vores produkter er med til at styrke sammenholdet hos elever

Frisk luft, duften og lyden af gnistrer fra bålet og mad klar til at blive grillet. Der er ingen tvivl om, at en skoledag væk fra klasselokalet i omhyggelige omgivelser og hvor eleverne har mulighed for at løbe rundt, er noget de værdsætter. Med en gratis bålhytte i nærhden af jer, bliver det endnu nemmere for jer at lave sådan en dag. Kombiner en hyggelig dag med aktitivet, læring og fællesskab lige når I vil.

Hos AktivFrikvarter er vores mål, at gøre aktivitet og leg mere tilgængeligt for elever, så de kan styrke deres sammenhold og være mere aktive i dagligdagen. Derfor har vi udviklet et koncept, der gør der helt gratis for jer som skole at få enten en multibane, bålhytte eller skaterrampe.

Bålhytte
multibane

Et sikkert valg

Alsidigt, solidt og holdbart

Vores multibaner er en fleksibel konstruktion, med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Multibanen kan bruges til alt lige fra fodbold, håndbold til hockey og monteres på skolens eksisterende underlag, som kan være alt fra asfalt, betonfliser og græs.

Banen er ekstremt solid. F.eks er alt stål varmegalvaniseret og banderne er opført i douglasplanker. Materialevalget gør, at der er meget få udgifter til vedligeholdelse.

AktivFrikvarter.dk leverer kvalitetsmultibaner, som lever op til alle gældende standarder på området, gennem en fast samarbejdspartner, som fremstiller legeredskaber efter DS/EN 1176. Derudover produceres banerne på egen fabrik i Danmark.

Kontakt os på tlf. 44 14 44 17 for at høre hvad vi kan gøre for jer, eller brug formularen nederst på siden.

multibane

Solidt & holdbart materiale

Vores produkter holder

Vores bålhytter er dansk produceret og efter danske standarder. Vi bygger hytten i solidt og holdbart træ og stiller 10 års garanti for jeres gratis bålhyttes levetid. Det er en fordel for jer og sponsorer, som vil have gavn af bålhytten i rigtig langt tid.

Kontakt os på tlf. 44 14 44 17 for at høre hvad vi kan gøre for jer, eller brug formularen nederst på siden.

Ikke overbevist endnu? Se nogen af vores kunders udtalelser

"

Fantastisk, når vores lokale erhvervsdrivende er med til at lave nogle fede ting til børn og unge i Risskov! Stor tak til Per Holmberg og Michael Svanholm og deres virksomhed AktivFrikvarter.dk for fantastisk samarbejde - uden jer var vi ikke kommet i mål.

"

Jeg tænkte at det ville bliver vanskeligere og med mere arbejde til undertegnede end det endte med. AktivFrikvarter tog teten fra start og det blev ved sådan. God kommunikation, styr på aftaler, fuld kontrol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I levere en gratis multibane?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle - store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan - det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.