fbpx

Presseomtale

Godt for både jer & os

AktivFrikvarter skaber omtale

Vi oplever, at både de lokale medier og virksomheder, som har støttet op om vores intitiativ, deler deres oplevelse på trykte såvel som digitale medier. Det er til gavn for både skolen og os.

Videoer

Multibane hos ULSTRUP SKOLE

Multibane hos Poulstrup Friskole & Børnehus

Multibane hos Kolind Skole

Multibane hos Strandskolen Risskov

Multibane hos Gyvelhøjskolen

Multibane hos Rathlouskolen

Multibane hos Molsskolen

Multibane hos Frøbjerg-Orte Friskole

Multibane hos Virring Skole

Multibane hos Gudenåskolen

Diverse omtale

Syddjurs Lokalavis

Ingen panik, da 0.-4. klasse i mandags vendte tilbage til Kolind Skole, hvor de i skolegården kunne tage en helt ny multibane i brug finansieret af blandt andet en lang række lokale virksomheder.

Læs mere

Vejle Amts Folkeblad

Eleverne på Bredsten-Gadbjergs afdeling i Bredsten har fået en ny multibane takket være en stribe lokale virksomheder. Banen er allerede et stort hit.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I levere en gratis multibane?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle - store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan - det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.