fbpx

Vil I have lidt mere action? Få en gratis skaterrampe

En gratis skaterrampe kan for alvor sætte gang i de unge. Den inviterer til sjov og ikke mindst en masse udfordring, som eleverne kan lære en helt masse af.

Læs mere om en gratis skaterrampeKontakt os

KONCEPTET ER ENKELT

Sådan sikrer vi jer en gratis skaterrampe

Hvis I gerne vil have at jeres elever skal have mulighed for at både at være aktive, lære, søge grænser og udfordre sig selv, så vil en skaterrampe helt bestemt for noget for dem. Ved hjælp af et gennemtestet koncept, kontakter vi det lokale erhvervsliv i jeres område og tilbyder dem at være sponsor. Skaterrampen har en levetid på minimum 10 år og sponsorerne vil derfor være synlige herpå i den tid, så de også får noget ud af det.

Produceret i Danmark

Godt for trivsel og fællesskab

Vi tager os af finansieringen

Dansk produceret & et godt tiltag

Vores produkter er med til at styrke sammenholdet hos elever

En skaterrampe kan for alvor sætte gang i både konkurrence og sammenhold. Den vil indbyde til udfordring, læring og aktivitet. Elever har mulighed for at prøve noget nyt, og de erfarne har mulighed for at lære fra sig, så de får det bedste fra begge sider. Alle kan være med – store som små.

Hos AktivFrikvarter er vores mål, at gøre aktivitet og leg mere tilgængeligt for elever, så de kan styrke deres sammenhold og være mere aktive i dagligdagen. Derfor har vi udviklet et koncept, der gør der helt gratis for jer som skole at få enten en multibane, bålhytte eller skaterrampe.

Bålhytte
multibane

Et sikkert valg

Alsidigt, solidt og holdbart

Vores multibaner er en fleksibel konstruktion, med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Multibanen kan bruges til alt lige fra fodbold, håndbold til hockey og monteres på skolens eksisterende underlag, som kan være alt fra asfalt, betonfliser og græs.

Banen er ekstremt solid. F.eks er alt stål varmegalvaniseret og banderne er opført i douglasplanker. Materialevalget gør, at der er meget få udgifter til vedligeholdelse.

AktivFrikvarter.dk leverer kvalitetsmultibaner, som lever op til alle gældende standarder på området, gennem en fast samarbejdspartner, som fremstiller legeredskaber efter DS/EN 1176. Derudover produceres banerne på egen fabrik i Danmark.

Kontakt os på tlf. 44 14 44 17 for at høre hvad vi kan gøre for jer, eller brug formularen nederst på siden.

multibane

Solidt & holdbart materiale

Vores produkter holder

Skaterrampen bliver produceret efter danske standarder og sikkerheder. 

Kontakt os på tlf. 44 14 44 17 for at høre hvad vi kan gøre for jer, eller brug formularen nederst på siden.

Ikke overbevist endnu? Se nogen af vores kunders udtalelser

"

Fantastisk, når vores lokale erhvervsdrivende er med til at lave nogle fede ting til børn og unge i Risskov! Stor tak til Per Holmberg og Michael Svanholm og deres virksomhed AktivFrikvarter.dk for fantastisk samarbejde - uden jer var vi ikke kommet i mål.

"

Jeg tænkte at det ville bliver vanskeligere og med mere arbejde til undertegnede end det endte med. AktivFrikvarter tog teten fra start og det blev ved sådan. God kommunikation, styr på aftaler, fuld kontrol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I levere en gratis multibane?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle - store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan - det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.