fbpx

Montagebetingelser

Montagebetingelser

Skolen skal selv stå for byggetilladelse såfremt dette kræves. Multibanen monteres på skolens eksisterende underlag – betonfliser, asfalt eller græs. 

Før montage

Området skal være forberedt til montage, DER MÅ IKKE VÆRE FALDSAND I OMRÅDET NÅR DER SKAL MONTERES.

 Under montagen

Vores monteringshold kommer med lastbil, minigraver og forskelligt værktøj. Vi vil meget gerne tale med både børn og voksne, men for at arbejdet dels kan foregå effektivt, men ikke mindst sikkert for specielt børnene, skal det arbejdsområde som montørerne angiver respekteres, og børnene vises til rette af institutionens personale, med hvor de må være og hvor de ikke må være.

Legeredskaberne er – og skal være – sikre, men indtil redskaberne er færdigmonterede udgør løse stolper, værktøj mm. altid en væsentlig risiko for børnene, hvis ikke sikkerhedsafstandene overholdes under montagen

Efter montagen

Efter montagen gennemgår vores montører multibanen og sikrer sig at de er korrekt monteret DS/EN 15312 samt DS/EN 1176. Når området er opfyldt med faldsand må redskaberne efterfølgende tages i brug (Med mindre jeres kommune har specielle krav.)

I FALD DER ER FALDSAND I MONTAGEOMRÅDET, KAN VI IKKE ARBEJDE MED VORE MASKINER. MONTØRERNE VIL DERFOR AFLÆSSE REDSKABERNE, OG I VIL BLIVE DEBITERET FOR FRAGT MED MONTAGEBIL. (min 50%).

Efter montage, vil der i de fleste tilfælde, efterlades en lille bunke byggeaffald (ødelagte fliser o.lign.), som skolen selv står for at bortskaffe.

En evt. senere montering vil blive debiteret til fuld levering og montageudgift.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan I levere en gratis multibane?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle - store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan - det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.