fbpx

Vi håber, I er blevet glade for jeres multibane

Når jeres multibane er monteret

Spørgeskema om jeres oplevelse

Vi håber, at I har lyst til at udfylde dette korte spørgeskema, som omhandler jeres oplevelse om os som samarbejdspartner. Tak fordi, du vil være med til at gøre oplevelsen endnu bedre for vores fremtidige kunder!

Kryds af her:

Kryds af her:

9 + 11 =

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finansieres multibanen?

Vi kontakter det lokale erhvervsliv i jeres skoles område og inviterer dem til at støtte op om jeres projekt, mod at få deres logo inkluderet på et sponsor-skilt. Vi har opdelt pladserne så der er plads til alle – store som små.

Hvorfor er en multibane en god idé?

En multibane kan løfte fællesskabet på jeres skole, da den kan bruges til mange forskellige aktivitiveter og banen er for alle aldre. Det giver muligheder for motion og aktivitet mellem flere forskellige klassetrin, som giver flere venskaber og øger trivsel.

Hvad skal skolen gøre?

Vi har gjort det så nemt for skolen som vi overhovedet kan – det eneste I som skole skal sørge for, er et sted hvor multibanen kan placeres. Se montagebetingelser ved at klikke her.

Hvem skal jeg kontakte for at få mere info?

Du er mere end velkommen til at tage fat i os ved at skrive til info@aktivfrikvarter.dk eller ringe til tlf. 44 14 44 17.